Nyheter 2017 tillbaka till Index

Ögonlysnings resultat ()
Nyheter 2018
Januari


Februari
 
Mars

Oj vad tiden går.
2017 blev väl inte så fantastiskt som jag hade hoppats på, för min egen del, då jag trodde att jag skulle vara mycket piggare. MEN jag visade hund, inte så ofta som jag ville men ändå.

Vi åkte inte heller så mycket som vi hade tänkt pga att vi båda två inte varit i bästa form.

Vår nye familjemedlem, Ringo, som bor hos Anna-Greta, har tagit oss alla med storm. En så fantastiskt glad och sympatiskt hanhund! Han kommer från Zita och har fina linjer och det roligaste av allt är att i stamtavlan finns Ch Lobeiro´s Super Swede, Winter, mormorsfar till Ringo. Ringo blev utställd på några utställningar men var ju valp hela sommaren. Gick bra för honom, han fick fina kritiker varje gång. Vi orkade inte stanna till finalerna vilket vi tyckte var tråkigt men så är det när man blir gubbe och gumma.

Vi var i Piteå i juli och vi hade så trevligt vi var en stor ”flock” kompisar där och en ännu större flock hundar! Det var JÄTTEKUL på söndagen då Love blev BIR och det var inte lite hanar precis. Domaren blev jätteförtjust i honom. Vi var så glada och stolta över hur fint Anders visade honom.

Så fick vi äntligen en liten valpkull. Två flickor, L Look Who´s Talking, Lisa, som bara bor sex mil från oss! Toppen! L Look Who´s Here, Lotta, hon är en ny familjemedlem som vi är så glada över.

       
Lotta

April


Maj


Juni


Juli


Augusti
September


Oktober


November
 
December


© Lobeiro´s Kennel